Felmerült már Önben a gondolat; Újra vezetni akarok? Újra vezetni szeretnék? Közben ott mocorog az érzés, hogy félek vezetni?" Sokakkal előfordul, hogy a valamikor megszerzett vezetői engedélyét nem használja. Egyszer mégis eljön a pillanat amikor ismét hasznát vehetné a jogosítványának. Huzamosabb idő után megkopnak az emlékek, szertefoszlik a valamikori rutin, magabiztosság. Felelős megoldás, hogy a visszatérés előtt biztonságos körülmények között, szakember segítségét kérik! Gyakorló vezetés pótpedálos  autókkal!
Ebben próbálunk segítséget nyújtani itt, az https://ujravezetni.hu oldalon!

Olyan, képzett oktatók elérhetőségi adatait jelenítjük meg az oldalunkon, akik rendelkeznek szabad kapacitással, oktatóautóval, és várják az Önök jelentkezését. Keressék, hívják őket bizalommal. Minden részletet meg tudnak velük beszélni, az elvárások mellett a vezetési helyszíneket, és a díjazást is.
Megbeszéléskor nyugodtan mondják el egyéni igényüket. Sokan elsőre szeretnék a lakhelyük és munkahelyük közötti utat, útvonalakat bejárni, várhatóan gyakran használt utakat is begyakorolni.

Ne feledjék, hogy Önök, várhatóan nagyobb távokat, területeket járnak be, mint a valódi tanulóvezetők, esetleg egyedi igényeiknek megfelelő helyre érkezik a tanulóautó. Ez megjelenhet a díjazásban is.
Elképzelhető, hogy elegendőnek tartják a tanulóvezetők által is használt találkozási pontokat, és az útvonalak sem térnek el ettől. Ezt is szükséges leegyeztetni az oktatókkal. Minden részletet beszéljenek meg, nehogy az információ hiány kellemetlen pillanatot okozzon.